# Probodelt

Probodelt


 

Mosquero Conetrap

DESTACATS PROBODELT

Novedades
MOSQUER HEMITRAP

Desembre de 2014

Dins dels procesos de millora contínua, Probodelt SL presenta una nova versió del Mosquer Hemitrap®.

HEMITRAP® és la trampa per a mosques de la fruita, especialment dissenyada per a atraients líquids, que es va començar a comercialitzar a la primavera del 2013.

Aquesta nova versió facilita molt el seu maneig, amb importants millores tant per a la col·locació dels tubs laterals com per al tancament de la trampa. Està disponible en dos models, un dels quals també és novetat 2015:

Hemitrap® 2180: amb tubs laterals de 8 mm de diàmetre, amb elevada eficàcia per a la captura de mosques de la fruita dels gèneres Bactrocera, Ceratitis, Dacus, Anastrepha …

Hemitrap® 2180-S: ¡¡NOVETAT 2015!! amb tubs laterals de 8mm de diàmetre que incorporen una pantalla al final de cada tub que els fa especialment selectius per a petites mosques de la fruita com ara Drosophila suzukii. D'aquesta manera es redueix molt significativament l'entrada de fauna útil.

Nou mosquer

Clica sobre la imatge per ampliar-la
Aquesta trampa està composta de 4 peces :

(1) Penjador de filferro galvanitzat.

(2) Tapa transparent amb rosca de material plàstic.

(3) Cubeta semiesfèrica de color groc-taronja, amb tres finestres laterals, fabricada en material plàstic.

(4) Tres conjunts de set tubs laterals de color groc-taronja, de disseny nou i millorat, fabricats en material plàstic, amb els que s'aconsegueixen captures molt elevades i altament selectives. Aquestes peces es fixen fàcilment a les finestres laterals de la cubeta.


MOSQUER PLEGABLE CONETRAP

Maig de 2012

Dins el procés de millora contínua dels seus productes, PROBODELT treu al mercat CONETRAP, mosquer plegabe ideal per a la captura de Ceratitis, Bactrocera, Rhagoletis, Anastrepha...

Mosquer Conetrap
Clica sobre la imatge per ampliar

Entre els seus avantatges destaquen:

Elevada capacitat de captura, anàloga a la de MAXITRAP.

Facilitat d'ús. Al ser plegable ocupa molt poc espai (2.000 unitats per m3), y es minimitzen els costos de transport.

Gran facilitat de muntatge: de 10 a 15 segons per trampa.

Ideal para usar amb atraients secs per a Ceratis capitata (ATRAIENT AMÒNIC CERATITIS) o Bactrocera oleae (ATRAIENT AMPHOS-DACUS) ¡¡NOVETAT 2014!!

Es pot subministrar muntada, amb l'atraient i l'insecticida incorporats (Pack CONETRAP). D'aquesta manera es redueixen els costos d'implantació al camp (treure de la caixa i penjar), i s'evita la manipulació dels difusors.

Compatible amb la tapa insecticida de Probodelt.
Pack CONETRAP

Maig de 2012
Penjant les trampes

El Pack CONETRAP, molt eficaç i de molt fàcil maneig, està compost de:

Mosquer plegable CONETRAP.

ATRAIENT CERATITIS o AMPHOS-DACUS) ¡¡NOVETAT 2014!!

Insecticida a l'interior.


Pack Conetrap
Clica sobre la imatge per ampliar

Llest per a usar. No necessita cap manipulació: s'agafa el mosquer de la caixa de transport i es penja directament en l'arbre.

Es serveixen 20 unitats ja muntades per caixa.
Probodelt som especialistes en trampes per a insectes, en mosquers per mosca de la fruita i en el control de plagues per captura massiva mitjançant feromones, kairomones i atraients alimentaris